Представяне

Здравейте, фенове на немския език!

Казвам се Димитрина Димитрова и съм завършила Немска и Славянска филология в Баварския университет Юлиус Максимилиан, град Вюрцбург, Федерална република Германия/ Julius-Maximilians-Universität Würzburg. Така се случи в моя живот, че немският език се оказа моя съдба. Истинската, осъзната любов към немския език почувствах по време на ученическите ми години в Немската Езикова гимназия в Хасково "Проф. Д-р Асен Златаров", която завърших през 1998 година. След това прекарах едни незабравими 8 години в град Вюрцбург, Германия, където успях да постигна тогавашната си цел, а именно да се дипломирам с магистърска степен по специалностите Немска и Славянска филология. След време имах и щастието да преподавам немски език в Езиковия център на университета, който съм завършила. Произхождам от учителско семейство, майка ми, баща ми и сестра ми също са учители, вкъщи любовта към учението винаги е била проритет. Имам 6-годищен син, който ме мотивира всеки ден да преоткривам живота отново и отново! Пея с удоволствие, била съм хорист 10 години в Представителен детски хор "Орфей", град Хасково и затова в нашите часове по немски език ще има много, много песни, хумор и добро настроение. Deutsch erleben е моята реализирана мечта, където желая да разгърна целия си преподавателски потенциал и да предам на Вас моите знания! Очаквам Ви в Пловдив! Заповядайте!

Защо да учим немски?

С всеки още един научен чужд език Вие реализирате поредната победа в живота си, а немският език отваря много врати, повярвайте ми! На немски език творят едни от най-големите гении на човечеството, на немски език можете да намерите много полезна и разнообразна литература във всички интересуващи Ви области, немските университети предоставят първокачествено образование и условия на почти символична цена за следване при доста висок европейски стандард, владеейки на добро ниво немски език шансовете Ви за намиране на добре платена и престижна работа се увеличават двойно! Позволете си да откриете една нова перспектива в живота си!

Защо да учим немски в Deutsch erleben?

В езиков център Deutsch erleben, ние Ви предлагаме обучение по най-новите, актуални, практически и леснодостъпни учебници, по които в момента се преподава немски език като чужд език в Германия.

Обучавате се при учител с немско висше образование, прекарал дълги години в Република Германия, запознат в детайли с немскоезичната култура, среда и образователна система.

Имате възможността да научите немски език от преподавател почти без акцент на преподавания език!

При всяка комуникация на чужд език произношението е от първостепенно значение за доброто Ви представяне!

Много хора имат добри граматични и лексикални познания на даден език, но произношението им не е на ниво и събеседникът веднага за съжаление остава с впечатлението, че те не владеят добре езика, което всъщност не е така.

Berufsdeutsch/Wirtschaftsdeutsch,
Vorstellungsgespräch
Fragen und Antworten, Wie soll ich mich auf ein Vorstellungsgespräch vorbereiten?

Учител по английски език – Петко Колев

     Учител по английски език в град Пловдив. Езикът е като песента, която учат птиците от родителите и приятелите си. Това става несъзнателно при тях, както и при малките деца, като слушането играе голяма роля. Въпреки това, този метод отнема повече време и изисква езикова среда. По тази причина аз използвам по-съзнателен подход, а именно богати граматики, съчетани с интригуващи и забавни истории, от които допълнително се научават думи и изрази, както и дейности свързани с общуване и разбиране на езика. Обясненията са кратки, точни и ясни, без излишна информация. Обяснявам там, където е подходящо, съпоставям и задавам допълнителни въпроси, за да се осъзнае по-цялностно материалът и да се уверя, че клиентът е научил преподаденото. Давам толкова допълнителни материали, колкото са нужни за разбирането на тематиката. Обемът на думи, скоростта преподаване и съотношението на елементите в подхода на обучение зависят от нуждите и времевите и заучаващи възможности на клиента. Най-лесни са упражненията и въпросите, след това преводът, преразказът и проговарянето. Преподавал съм английски език три години в държавни училища от 5 до 12 клас и съм работил в езикови центрове. Пиша есета на свободна тематика.

title=

Подарете си удоволствието
да изучавате немски език при нас!

Ние се грижим за индивидуалните Ви нужди и
по този начин стимулираме индивидуалните Ви решения!


Deutsch erleben hat sich vorgenommen, Ihre individiuellen Lösungen zu fördern!

Езиков център DEUTSCH ERLEBEN © 2019 Copyright     |     Дизайн и изработка на уеб сайт: Уеб студио Технокомп